Kicsit elmaradtam, de nem tudnám megmondani, hogy miért. Valamiért olyan gyorsan elmegy egy nap. Szombaton,
vasárnap és hétfőn itthon van Lilyke, akkor egész nap nem ülök le a laptophoz, de keddtől már írhattam volna, de
mire feleszméltem, már menni kellett a bölcsibe. Reggel én viszem Lilykét, így a vejem is hamarabb mehet dolgozni.
Általában fél kilencre érünk oda. Aztán én megyek menni, meg fotózgatni, majd hazafelé megveszem, ha hiányzik
valami itthonról. Hazaérve elrámolom a reggeli maradványait, majd főzök, mosok, teregetek....Mire készen vagyok,
már ott van az idő, hogy lassan indulhatok a bölcsibe. Ott szoktunk találkozni a lányommal, aki munkából egyenesen
odamegy. Együtt hozzuk haza Lilykét.
Ildikó, én észre se vettem a szarvakat, meg a tűzoltó készüléket a kirakatban. Nagyon szemfüles vagy! Jó poénokat
írtál mindkettőhöz.

A Zalaegerszegi Ruhagyár fantasztikus minőségű holmikat gyártott. Utána néztem, hogy mi lehet vele. Hát elég
szomorú sors jutott neki is, és az épületének is, ahogy olvasom.
Na, itt nem tudnál egy jót sütizni a munkatársaddal. Nincsenek fincsi sütik itt, de még a szlovák és a lengyel boltban se.
Azok kicsit hasonlítanak a mi sütijeinkre, de ízben meg se közelítik.
Hogyan sütötted meg a zöldségeket? Nem is beszéltél zöldségeket.

Azon gondolkodtam, hogy az ársapkás termékek között végre van egy olyan, amit én is fogyasztok. A krumpli az. Bár
lehet, hogy mire hazamegyek, már nem is fogok tudni venni. Nem baj, nem eszem túl gyakran.
Nincs semmilyen szabályzat itt ebben a fórumban. Bárki bármiről írhat, és bármilyen képet kitehet. Pont az volt a
szabály, hogy nincs szabály.
Kata, az esküvőd dátumát olvasva, újra leírom, hogy mennyire sajnálom, hogy csak kevéske közös év jutott hármótoknak
a pároddal és Samuval. Nekem ettől szorul össze a szívem, ha erre gondolok.

Mindjárt leszedem a képeket a fb-ról és hozom át ide. Estére tényleg nem szerencsés szalonnát enni. Nem álmodtál
rosszakat?