Sziasztok!Kata, ez után a hozzászólás után kiteszem az almás süti képeit is. Nagyon ínycsiklandóak!
Ahogy olvasom, holnap kenyeres képeket fogok kitenni.
Ezzel a sorozattal nagyon sokára fogok elkészülni. Ahogy írtam, négy rész van készen, és jelenleg nem tudom,
hogy mikor fogom tudni folytatni. Emiatt majd csak akkor kezdem el kitenni a részeket, ha biztosan tudom, hogy
a befejezésig megállás nélkül tudom folytatni a feliratok elkészítését. Utálnám, ha megvárakoztatnám a nézőket.
Tudjátok, hogy tőlem ez nagyon távol áll.
Ildikó, jót röhögtem azon a mondatodon, hogy "Ujra eljátszottam a diótörőt. De csak a törésig jutottam." Ez azt
jelenti, hogy sokat feltörtél, de a belét nem szedted még ki?
Nem merek belegondolni, hogy mennyivel több a gázszámlátok, mint mondjuk tavaly ilyenkor. Nekem nevetségesen
kevés a fizetnivalóm, de az egy pici lakás, meg hónapokig nem is vagyok otthon.
A sokszori hosszú távollétek miatt levonja az otp a nyugdíjamból a számlákat. Nekem ez a legkényelmesebb megoldás.
Nincs vele gondom, és nem kell izgulnom, ha itt vagyok a gyerekeknél.
Arra nem emlékszem, hogy hány napraforgós képet tettél fel ide, de arra igen, hogy egyet biztosan láttam, ami nagyon
tetszett. Teszek egy próbát, hogy megtalálom-e. Megtaláltam! Azt írtam be a fórum keresőjébe, hogy Ildikó napraforgó.
Ezt írtam hozzá: "A napraforgós kép is nagyon tetszik! Olyan jól áll neki a zöld-kék háttér." Ezt most is meg tudom erősíteni.

Valamelyik nap írtam a monokróm festményeidről is, nem tudom, hogy olvastad-e. Negrónak is nagyon jól áll a zöld
háttér.
Paggy, azt írom le elsőként, hogy örömmel tölt el, hogy jöttél és írtál. Én csak arra emlékszem, hogy mindig azt írtam,
hogy mindenki akkor jön a fórumba, amikor kedve, ideje, hangulata van hozzá. Ezt erőltetni tényleg nem lehet. Azt is
sokszor leírtam, hogy mindenki kénye-kedve szerint pakolhatja a fotóit, vagy bármit, amiben kedvét leli. Azt is írtam,
hogy ha senkit nem érdekelne, amit írok, vagy senki nem nézné a fotóimat, akkor is leírnám, akkor is kitenném, ha másért
nem, hát azért, mert itt biztosan megmarad. Szóval én ilyenekre emlékszem, arra nem, hogy valaki is ezt írta volna:
"micsoda dolog,hogy hetente többször is jöjjön valaki,hiszen van jobb dolga is". Sajnálom, hogy ez így alakult közöttünk.
Nagyon sajnálom.