Full House (online is nézhető)

csacsi17
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2017. május 15. 19:04

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: csacsi17 » 2017. május 15. 19:40

Sziasztok segitsetek nem tudom a feliratot letölteni mit csináljak amikor a csatolt fájlra megyek akkor letölti de amikor megnyitom azt irja ki, hogy "Az alkalmazás nem hagyott hátra alkalmazás-fájlt" :((
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11322
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 15. 20:37

csacsi17 írta:Sziasztok segitsetek nem tudom a feliratot letölteni mit csináljak amikor a csatolt fájlra megyek akkor letölti de amikor megnyitom azt irja ki, hogy "Az alkalmazás nem hagyott hátra alkalmazás-fájlt" :((

Kedves csacsi! Küldtem neked emailt, amiben az összes feliratot egyesével csatoltam.
Remélem, most már boldogulni fogsz! Ha nem, akkor írj!

:flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1:
Avatar
VidékiÉva
Hozzászólások: 715
Csatlakozott: 2016. május 23. 20:26

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 23. 23:04

Rita!
Hagytam magam rábeszélni. Elkezdtem leszedni a megáról és vittem a feliratokat is. Egy próbát megér úgy gondolom, ha annyira imádod. Most éppen nincs hangulatom krimit nézni. Romantikára vágyom. Köszönöm szépen.
Éva
Avatar
VidékiÉva
Hozzászólások: 715
Csatlakozott: 2016. május 23. 20:26

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 25. 16:12

Szia Rita!
Elkezdtem nézni a Full house-t. Az első 3 részen túljutva már egy jó kis sorozat lett. De azért az első 3 részt nehezen vettem. Minden benne van amit nem szeretek a részegség, átverés, kihasználás. Remélem, hogy ezeket már az elején elhasználták és a továbbiakban nem fordul elő. Főszereplő páros nagyon szuper külön és együtt is. Viszont nekem a jóbarát aki ráhajt a barátja feleségére nem jön be. Igaz az elején sem amikor még a szingli csajra nyomult. Vetélytársnő szintén aki meg ebbe a férfibe szerelmes. Tehát körben szerelmesek még az elején, de egyik sem viszont.) Nekem eredetileg is nonszensz, hogy valaki feje fölül eladják a házát. De hogy még meg is bocsássa nekik az azért már tényleg túlzás. Ez a páros, jó hogy csak mutatóban szerepel. Aztán még mutatkoznak újabb kölcsönért folyamodva. Elképesztő. Amikor mégis odaadja a pénzt és azt is elszórja a hapsi akkor azért szívesen megkérdezném, hogy ennyire vakok vagyunk mi nők? Észbontó. Mike családja is nagyon furcsa. Örülök, hogy a lány kedvessége azért megnyitja egymás felé a családtagokat. Az esküvő nekem nagyon érdekes volt. Most láttam ilyet először. A hagyományos ruhák nagyon tetszettek. De ez a szótlan szertartás felettébb érdekes volt. Vajon mindenhol így van, vagy csak a fiú családjának a ridegségét akarták bemutatni? Voltak benne nagyon jó részek ahol hangosan nevetgéltem rajtuk, de azért bosszantó dolgok is történtek. Nekem leginkább a mamutos poén tetszett. Ezt a zuhanyzós frázist is szinte az összes soriban elpufogtatják, itt is elefántra számítottam, miután tajföldön vagyunk, de a mamut azért nagyobbat szólt. "Ki akarod lesni a mamutomat?" :)) Azért egy kicsit durván szívatják egymást néha, főleg az elején. Azt hittem, hogy hamarabb be fogják vallani maguknak és egymásnak az érzéseiket. Jobban örültem volna. Viszont annyira nézeti magát a sorozat, hogy alig bírom abbahagyni. Majd még jövök meg és kibeszélni. Köszönöm szépen: Éva
Avatar
VidékiÉva
Hozzászólások: 715
Csatlakozott: 2016. május 23. 20:26

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 28. 18:51

Szia RIta!
Befejeztem ezt a kedves sorozatot. Nagyon tetszett, köszönöm szépen. Én azért a boldogságukat is szerettem volna megkukkantani. Nem igazság, hogy arra csak utalást kaptunk.
Köszönettel: Vidéki Éva
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11322
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 19:09

Kedves Éva! Annyira örülök, hogy megnézted a Full House-t és hogy összességében
neked is tetszett!
Nekem ezzel a sorival csak az elején volt gondom, mégpedig a
thai nyelv miatt, de annyira magával ragadott a sorozat, hogy hamar elfelejtettem,
és csak a cselekményre, illete Mike és Aom kettősére figyeltem. A sorozat színeit,
hangulatát imádtam, a thaiosított sztorit úgyszintén. A főpáros pedig úgy volt cuki
és imádni való, ahogy voltak.

Sokkal többet nem is tudok írni róla, mert mindig oda lyukadok ki, hogy imádom az
egészet.

Holnap Princess! Már tűkön ülök! Alig várom, hogy feltöltsék a videót, és csak úgy
felirat nélkül gyorsan megnézzem.

Kép
ajussi
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2016. február 28. 20:37

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: ajussi » 2017. június 8. 20:15

Kedves Rita!
Egyszer ugyan már megnéztem, de most ismét elvittem köszönettel a Full House feliratait. Olyan sokat emlegettétek a PH fórumban, hogy kedvet kaptam újra nézni. Bár nekem örök kedvencem az eredeti, de a thai változat másképp kedves a szívemnek :)
Nagyon szépen köszönöm!
Avatar
wsxwsx18
Hozzászólások: 70
Csatlakozott: 2017. május 30. 20:14

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. június 14. 2:24

Rita írta:Kedves Éva! Annyira örülök, hogy megnézted a Full House-t és hogy összességében
neked is tetszett!
Nekem ezzel a sorival csak az elején volt gondom, mégpedig a
thai nyelv miatt, de annyira magával ragadott a sorozat, hogy hamar elfelejtettem,
és csak a cselekményre, illete Mike és Aom kettősére figyeltem. A sorozat színeit,
hangulatát imádtam, a thaiosított sztorit úgyszintén. A főpáros pedig úgy volt cuki
és imádni való, ahogy voltak.


Drága Rita!
Igaz elég késő van már, de mostanában csak este tudtam nézni a Full House-t, mivel napközben vizsgára készülök és mindig a nap végén ez volt a jutalmam, de sajnos mindig ilyen 2-3 tartott, mikor már azt tudtam mondani, hogy ha most nem fejezed be mára a sorozatot,akkor holnap fáradt leszel és nem fogsz tudni tanulni. Sajnos nem akartam ilyen gyorsan végezni, de hát.. ahogy a kedvenc számom is így szól, "Azt hiszem szerelmes lettem beléd..nyakid, na és pontosan így vagyok ezzel a sorozattal.. :littlehearth: Igazad volt azzal kapcsolatban, hogy ez a sorozat, bőven felülmúlja a Kiss me-t, és hogy én is imádni fogom.. *-* Nekem a Kiss me sokkal drámaibb volt, mint ez, hála az égnek. :D Én már az első résznél nem tudtam hol fetrengjek a nevetéstől, a repülős jelenet, ahányszor visszaidézték, mindig sírva nevettem.. =)) Fantasztikus volt.. Ezenkívül favorit lett még a "mamutos rész", hát komolyan mondom zseni volt aki ezt az ötletet kitalálta. És az a csípőmozgás.. awww... :ymblushing:
1-től a 15-ig minden résznél volt valami,ami megnevetett annyira, hogy a könnyem is kicsorduljon.. Ritkán nevettek ennyit egy sorozaton, de ez a páros fenomenális élményt tudott nyújtani számomra.
Aztán jött a 16 rész, ami úgy ahogy tetszett, már vártam, hogy végre mindketten beismerjék, hogy igenis egymásba szeretek. Na de ugyebár az élet nem könnyű és soha nem úgy alakul, ahogy mi azt szeretnénk/elképzeltük. :( Mikor Om-am közölte, hogy elakar válni, köpni-nyelni nem tudtam, pici szívem összetört,és pont Mike miatt. Nem volt annyi mersze kimondani, hogy igenis szeretlek, és nem akarok elválni, nem akarom,hogy elköltözz...stb, ehelyett hagyta,hogy megforduljon és elmenjen.. :(( Utána 17-18 számomra, nagyon nehezen nézhető volt, egyszerűen annyira depresszióba zuhantam miatta, hogy körülbelül élni se volt már kedvem.. Gondoltam rá, hogy jól van akkor lehet,most ezt félre kellene tenni és kicsit boldog dolgokra gondolni, de az ujjaim csak nem mozdultak, hogy leállítsam és abbahagyjam. De milyen jól tettem, hogy nem hagytam abba, mert végre a 19-részben már volt egy kis nevetni való, boldogság számomra és ugyebár a 20. részről már nem is kell beszélnem, mert az a szó szoros értelmében TÖKÉLETES BEFEJEZÉS volt. :littlehearth:
A sorozatból akár az összes közös jelenetüket feltudnám sorolni, annyira összhangban voltak. Amit azokkal a jelenetekkel sugallni akartak, sikerült, mert mindig elérték a kívánt hatást.
Kedvenc karakterem a főszereplők mellett, nem fogom újdonságot azzal mondani, hogyha a NAGYIT emelem ki. :ymblushing: Ez a nagyi egy nagyon nagy karakter volt. Az om-ammal való közös jeleneteiket bírtam a legjobban, hát ott könnyek nélkül nem távoztam. :)) Om-am tánca volt számomra a favorit, ahogy a nagymama reagált rá, haláli volt, illetve a másik kedvenc jelenet, mikor meglátogatta Mike és Om-am-ot, hogy adjon nekik hangulatjavító főzetet, ha nevezhetem így.. Hogy most már ideje lenni 'ümmögni" .. :)) A fiatalok arckifejezése, mikor rájönnek, hogy mit akar ez jelenteni, kész végem volt.. =))
Nagyon szerettem Om-am-ban, hogy megtudta váloztatni Mike-ot a szerelemmel kapcsolatban, hogy ne csak magával törődjön,hanem másokkal is, hogy kitudta békíteni az édesapjával...stb Emellett pedig a jó szíve itt is színre lépett, mert bármikor is haragudott Mike-ra reggelre akkor is mindig ott várta a reggelije, illetve az 5 gyümölcsturmixa, fel kelt ezért korán,hogy megcsinálja. Most lehet mondani azt,hogy csak azért volt, mert hogy a takarítója volt, de ott már bőven több volt már. Mike-nál akkor lehetett észrevenni,hogy nem közömbös számára Om-am, amikor segített neki a házimunkában, illetve biciklizni tanította és sorolhatnám a közös élményüket.. :ymblushing: Tetszett,hogy nem gyorsan bontakozott ki az ő szerelmük, hanem szépen lassan, pontról pontra haladtak. Semmit se siettek el, és talán ez miatt sokak kedvence lett. Hagyták, hogy megismerjék ők is egymást, meg mi is őket. Páros cuki volt, és sajnálom, hogy nincs több közös sorozatuk, mert bírnám még nézni őket egy darabig. Már annyira összeszokott páros lett, ami a sorozatban ezt tökéletes tükrözi is.
Nem kedvelt karakter: ezzel se fogok senkit se meglepni, természetes Mintra lett ez a személy. Egyszerűen nem tetszett, hogy ennyire ragaszkodott a srácokhoz. Teljesen egyettértek vele, hogy nagyon önző volt. Mikor Om-am bekerült a képbe, persze neki is rgtön Mike kellett,addig meg észre se vette, milyen önzőség már ez?!!! Aztán meg, nem hagyja,hogy Mike felhagyjon az ígéretével?? Komolyan.. majdnem "agyvérzést" kaptam, mikor e kis indok miatt, nem lehettek együtt. Jó tudom az 'ígéret szép szó, ha betartják úgy jó", de biztos mindenkivel megesett már, mikor még sem tudja betartani az ígéretét a másiknak, emberek vagyunk hibázunk ez teljesen megesik. Simán csak elkellet volna fogadnia, de Ő nagysága persze ez neki nem felelt meg!!!! Mike-ot se értem, mondta még Min-nek,hogy eddig soha nem tartotta be az ígéretét, kérdem én, akkor most miért akarta ennyire betartani?! Miért lett neki ez az ígéret annyira fntos?! Mert pont Guy miatt volt maga alatt és talán ez volt a mentsége?! Egyszerűen nekem ez az indok nem tetszett.. ennél talán kreatívabbak is lehettek volna.. :D Vagy csak nekem nem jött át, hogy ezzel mit akartak sugallni. Viszont az már nagyon rendes dolog volt Mintrától mikor elment Om-amhoz és mondta hogy többet nem fog az útjukba állni, és az ígéret megsemmisült.. Onnantól kezdve szimpatikus volt, de addig.....

Összességében én nagyon nagyon nagyon megvoltam elégedve, a kisebb hibákat simán elnézem nekik, mert az élményen nem rontott semmit se. Nem szoktam sorozatokat tartogatni a gépeken, mert annyi jó sorozat van és lesz is, amit nézni akarok, hogy nem tartogatok,de úgy döntöttem ez marad a gépemen, és tovább adom a barátaimnak is, hogy nézzék meg, mert nem fognak csalódni bennük, és én is még megakarom többször nézni. :ymblushing:

A helyesírási hibákért előre is elnézést kérek, már ilyenkor nem látok rendesen.. :( Illetve még, persze nagyon sok mondatom nem függ össze, ez annak tudható be,hogy megint azt írtam, ami hirtelen eszembe jutott és nem gondolkoztam közben, de remélem így is érteni fogod a lényeget.. :))

Szeretném megköszönni, hogy ajánlottad a sorozatot, valamint le is fordítottad. Nagyon élveztem. :x
De nem hagylak magadra mert már ki is néztem a következő szerzeményemet, amit szintén te ajánlottál, az első kínai sorozatodat fogom elkezdeni. Itt mindenki ódákat zenget róla, így biztos vagyok benne, hogy közös az ízlésünk, így nekem is tetszeni fog. \:D/ ;;)

Utóirat: Nem tudom, Rita te hogy vagy vele, de ez a thai nyelv annyira tetszik, hgy egész nap tudnám hallgatni.. *-*. Pedig idáig korea nyelv fan voltam, de most már inkább thai sorozatokat nézek szívesebben.. :ymblushing:

Csók, puszi
Brigi

Pár gifet nem hagyhattam ki..
Kép KépKép Kép KépKépKépKépKépKépKép
Kép Kép
Avatar
Joe
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2016. február 27. 19:17

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Joe » 2017. október 7. 20:06

Sok jó jelenet volt a sorozatból, ez az egyik ! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKép Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11322
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. október 7. 20:13

Szia Joe!
Nagyon-nagyon sokat nevettem rajta! És kétszer is összetalálkozott a piacon
ugyanez a csapat. De jó is volt! Fordítani is és nézni is! Most is köszönöm a
gifeket! Ezeket a jeleneteket nem lehet megunni!

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Avatar
Joe
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2016. február 27. 19:17

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Joe » 2017. október 7. 20:26

Ennek a jelenetnek a különlegessége hogy a felvétel készítése is meg van ! Mike -ot sikerült meglepni ! :)

Kép Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11322
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. október 7. 20:44

Mikre nem emlékszel! Köszi ezeket is!

De jó lenne Aomot és Mike-ot újra együtt látni!


Kép
Avatar
Kata58
Hozzászólások: 4781
Csatlakozott: 2016. február 28. 16:12
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. október 9. 7:07

Annyira jó volt olvasni a friss élményeket és a giffeket látni újraéltem az egész történetet, még a szemem is könnybe lábadt, és a szám is vigyorra áll. Csak pusztán a képektől és a beszámolótól! De jó lenne viszont látni a tv-ben! :ymblushing: :D :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Avatar
csabamama2
Hozzászólások: 141
Csatlakozott: 2016. február 29. 7:49

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2018. június 5. 6:59

Rita Kedves!

Kedvem szottyant újrázni a thai Full House-val, ezért letöltöttem ismét Tőled. Köszönöm szépen a lehetőséget. Üdv.Ildikó :ymhug: %%- :-bd
Avatar
Kata58
Hozzászólások: 4781
Csatlakozott: 2016. február 28. 16:12
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 5. 19:07

na ugye, nem vagyunk egyedül ezzel a rajongással!!! :)) \:D/ :-bd :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11322
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. június 5. 20:20

Kedves Ildikó és Kata! Ezt a sorozatot nem lehet nem szeretni! Időnként én is újranézem.

Amit nagyon sajnálok, hogy nem nézhetjük több sorozatban együtt Mike-ot és Aomot.
Sajnos a Kiss Me2-nek se híre, se hamva!


Kép
Avatar
Kata58
Hozzászólások: 4781
Csatlakozott: 2016. február 28. 16:12
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Full House (2014)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 5. 21:21

Rita írta:Kedves Ildikó és Kata! Ezt a sorozatot nem lehet nem szeretni! Időnként én is újranézem.

Amit nagyon sajnálok, hogy nem nézhetjük több sorozatban együtt Mike-ot és Aomot.
Sajnos a Kiss Me2-nek se híre, se hamva!


Kép

Rita! Most az egyszer ne legyen igazad ;) :D :D :D Hátha váratlanul megdobnak bennünket egy jó hírrel!!! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
julia34
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2019. március 10. 21:26

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: julia34 » 2019. március 10. 22:10

Kedves Mindenki! :D
Köszönöm,hogy itt lehetek! :)
Még meg kell szoknom az oldal "működését" ,hogy mit hol találok....de majd igyekszem,hogy hamar belejöjjek! :D
Üdv: julia34
Avatar
eslight
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2020. április 16. 15:28

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: eslight » 2020. április 16. 18:23

Kedves Rita!

Köszönöm a feliratot (így megkésve), most nézem harmadszorra.

Engem nem zavart a thai nyelv, mert volt szerencsém eltölteni ott pár hónapot.
A sorozat bájos, és amitől még bájosabb, hogy a thai-oknak nem volt túl sok gyakorlatuk "mainstream" sorozatot készíteni, és ez érezhető is, márpedig ez nemzetközi siker lett.
Most, hogy újra eszembe jutott megnézni kiderült, hogy az avistaz-on fent van a webdl 1080p, úgyhogy átidőzítem arra a feliratot.
Első résznél tartok, de már most van +1s az elején, -13s 17 percnél, stb.
Ha megnéztem, elküldöm a webdl verziót.
Én át szoktam kódolni 1080-ról 720p HEVC-re, olyan 5-600 MB/rész méretre az összes sorozatot, ezt privátban átadhatom MEGA-n, ha esetleg érdekel valakit, de hostolni nem tudom, mert nincs előfizetésem.
A Kiss Me-nél elakadtam az első részen párszor, de ahogy itt olvasom, azon túl kell lépni. Neki fogok futni ez után.

^:)^ :-h
Avatar
eslight
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2020. április 16. 15:28

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: eslight » 2020. április 18. 8:49

Üdv

Itt a WEB-DL verzióhoz időzített felirat, ha valaki azt szedné le:

https://mega.nz/file/Y4VHBaYJ#mpeihg82oIFslRq4Mr0ySrAu_yHgzYe_f03N9y7S1AQ
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11322
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. április 22. 6:45

Kedves eislight! Köszönöm szépen az átidőzített feliratokat és az átkonvertál videókat is!

A feliratcsúszásról: az én feliratom csúszik azzal a videóval, amihez feltettem az avistazon....


...vagy ezzel csúszott?


Ha jól értem, te az alábbit konvertáltad át, és a feliratot is ehhez igazítottad. Azt mondod, hogy az általad
elküldött videók jobb minőségűek, mint amit én tettem fel a megára? Mert akkor kicserélem az enyémet a te
videóiddal, ugyanis nincs helyem ahhoz, hogy kétszer is meglegyenek a videók. 16 megafiókom van úgy, hogy
a legkisebbem VPN-nel csinálja őket. Nekem a 11-t már nem engedte a Mega. Ja, és már jó ideje csak 15 gigás
fiókot engedélyez nekünk.
Avatar
eslight
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2020. április 16. 15:28

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: eslight » 2020. április 22. 8:42

Szia

Igen, a WebDL-hez lett időzítve, az egész csúszik az elejétől, mert nincs recap az elején, meg csatornalogó, és a 2 reklámszünetnél (kb negyed óráknál) is van ~10 másodperces mínusz.

A képminőség szerintem jobb (nem néztem a te verziódat) és a fájl is kisebb bár nem sokkal (ez nyilván beállítás kérdése, nekem ez jött be). A 1080p-s 45GB-os lett átkódolva. Szedd le az első részt (akár tőlem is, ne a te keretedet terhelje), hasonlítsd össze, az a biztos. Elméleti síkon, akkor lenne azonos a minőség, ha kb. fele akkora lenne, mint a tied, de akkor is kicsit jobb lenne az algoritmus mássága miatt.
Hátránya, hogy régebbi tévéken (DVD-s és egyéb régi playereken) nem tudod lejátszani, mert akkor még nem volt elterjedve a H.265/HEVC szabvány, valamint régi lassú pc-ken is lehet akadás, de ahhoz tényleg réginek kell lennie. A 4K-val jött be az új kódolás, mert oda kellett a kisebb fájlméret, és az algoritmus minőségén is javítottak, cserébe nagyobb számítási kapacitás kell a kikódolásához, de ez ma már nem gond, egy mobiltelefon is tudja akár 4K-ban is.

Úgyhogy nehéz döntés a csere, de idővel úgy is el lesz felejtve a H.264/AVC, hasonlóan, mint az xvid/divx.

(Sőt, már van AV1 is, de azt még semmi sem támogatja, és csak 25%-ot ver rá a H.265/HEVC-re, úgyhogy nálam marad az.)
Avatar
eslight
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2020. április 16. 15:28

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: eslight » 2020. április 22. 9:10

De, ha tárolási gondok vannak, átkódolom én kisebbre, ami még mindig jobb lesz, mint ami fent van.
Nekem nem tart semeddig, 2 gombnyomás meg egy éjszaka elmegy 12/24 magon. :D
Úgy is rendet rakok, mert sorra jöttek ki a WebDL-ek, ráadásul sok régi még 264-ben van meg, amit most kukázok, ha van WebDL.
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11322
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. április 29. 7:16

Kedves eslight! Megnéztem mindkét fajta videót, és akkora nagy különbséget nem láttam köztük,
ezért maradok a régiek mellett. Ettől függetlenül köszönöm szépen a segítségedet! Annyira értesz
ezekhez a dolgokhoz, és én annyira nem, hogy szeretném majd igénybe venni a segítségedet, ha
valamilyen akadályba ütközök.

Előre is köszönöm!

%%- %%- %%- :movingflower: :movingflower: %%- %%- %%- :movingflower: :movingflower: %%- %%- %%-
Linda 95
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2020. július 29. 18:46

Re: Full House (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Linda 95 » 2020. július 29. 19:10

Sziasztok. Valamiért nem találom a videókat. Tudnátok segíteni?

Vissza: “Thaiföld”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég