Paggykám nem értelek, miért kellene megsértődni?

Vannak időszakok, mikor az embernek csak arra van ideje, hogy hogy visszanézzen dolgokat, nem mindig tudjuk teljesen megnézni elolvasni másét sem, nem csak a tiedet, Viszont látod most mindenki teper ezerrel, hol a betegség, hol az egyéb tennivalók miatt.
Ágikám sok sok erőt és kitartást valamint hatalmas sikert a kiállításra! Biztosan szuper lesz! Néha irigykedem, hogy el tudnak menni kiállításra, és megállni egy egy kép előtt, mert az az igazi, ha nem rohanva kell megnézni, és Samumat annyira nem érdekli az ilyen hogy még soha nem sikerült talán csak egyszer a küszöböt átlépni, de mindjárt fordulhattunk is vissza. Ha fogja a kezem és megszorítja akkor onnan spuri. Viszont így soha nincs hiszti, hogy valamit nem akarok csinálni....nála ez így jön le. E
Ezért is nagyon fontosak nekem legalább így a képek, + megspékelve a saját élményeiddel. Ahogy Ági is mindig igyekszik amikor módja van egy egy kép erejéig jelentkezni..De jó lenne ha össze tudnátok futni Marcsival!

Meghívlak benneteket egy virtuális kávészünetre a kiállításon
Szilvia, rémes lehet ez a hasi görcs, nekem sok sok éve kivették a köveket, volt amelyik akkora volt mint a hüvelykujj köröm. Időnként azért rakoncázik. Úgy tudom már lézerrel törik össze a köveket, nálad ez nem jöhet szóba vágás helyett? Illetve csak egy nyúlfarknyi vágással? Kérdezz rá, hátha.. Úgy hiányzik az embernek a műtét mint a púp a hátunkra, de hát nem tudunk mindent megúszni...Lehetséges hogy megoldható ambulanter is...

de jó lenne...max egy napos bentfekvéssel. Mondjuk én rendesen fel voltam vágva, aztán erőltették hogy keljek fel és sétáljak én meg mondtam hogy még nagyon gyenge vagyok ismerem magam ilyenkor nem szabad felkelnem. a lényeg hogy felálltam és utána már csak arra ébredtem, hogy infúzió csöpög és az összes nővér és orvos ott drukkol mellettem

. Mindjárt mondtam is nekik, hogy ugye megmondtam. ! Onnantól kezdve az volt amit mondtam, még a konyháról is külön kaját hoztak!

viszont viharos gyorsasággal felépültem a plussz egy napi fekvéstől.

.
Na szóval ilyen kalandok is esnek az emberrel 2o évesen.
Megyek öltözni, még esti báli ruhában itt ragadtam, hogy írhassak nektek