Sziasztok!
Jöjjön a következő nap, ami elvileg pihenőnap lett volna, de akivel mentünk úgy döntött szerintem, hogy totál jól érzi magát velünk és nem ment el ahova tervezte. Igy mi sem , hanem irány az Ég temploma.
A templom előtt egy pihenőpark van, ahol táncolnak, énekelnek, üldögélnek, sétálgatnak az emberek.
A bejárat:

Jöjjenek a videók, ami nélkül nem lenne teljes a bemutatás: - jajj de jó, sikerült is életemben először feltölteni a youtube-ra-
A katonalányok fantasztikusak voltak. Figyeljétek a lányok cipőjét.
Egy kis jóga.
A füvet, vagy micsodát igy ültetik csomóban. Én még ilyet nem láttam. Sűrű, de itt nem látszik, mert közeli kép. Kapálják is.

A legszebb matuzsálem volt a parkban. Leültünk mellette egy lugasban, közben a takaritó bácsika tette a dolgát. egyszer egy nénike fejvesztve rohan a padjához, hogy eltünt a neylon táskája. Mutatjuk neki, hogy a söprögetős vitte el, mire kiderült, hogy a táskában volt a kulcsa , iratai stb.
Nem győzte köszönni nekünk, természetesen kinaiul.

Bejárat a templomhoz:

Megint csak korláton keresztül lehetett fényképet csinálni.

Az ősi fák:

Belül emléktáblácskák voltak, gondolom fontos személyeké lehetett

sérült rész, mert látszik a belsején miből is készitették:

Megint egy belső kép

Már a legkülső részén volt látható:
A kék cserepeken látható fehérség a napfény ragyogása, csak nem igy adja vissza. Gyönyörűen, kéken szikrázott.

Itt szépen látszik a szmog, amiből csak az első nap lehetett észrevenni valamit az utcán. Az én orrom nagyon érzékeny, a többieknek nem tünt fel. Égett gumiszagra hasonlit. Utána megszokta az ember, a látást nem befolyásolta, mint itt. Igazából csak magasból lehetett utána érzékelni, úgy, mint itt és a szénégetők dombjánál is. Azért mentünk máj. végén, mert akkor elviselhető a szmog.
Kicsit homályos, mert messze voltak, ki lett nagyitva úgy lett lekapva.

Ezekkel a madarakkal tele volt a park. Hatalmas rikácsolást rendeztek. Itt valószinüleg udvarlást kaptam le.