Memory Lost (online is nézhető)

Avatar
annamama
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2016. február 28. 17:38

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: annamama » 2018. január 8. 14:33

Kedves Rita Eloszor is koszonom a két uj rész feliratait ,meg is nézztem és megfogadtam most nézztem utoljára éjszaka ezt a sorit...:)...a frász tort ki az utolso képkockáktol ugy éjfél után ,hát nem semmi ez a sorozat az biztos .Mikor oda tévedtek a Kastélyhoz bár nem szigeten voltak de elso benyomásom a 10 kicsi néger volt de rogton el is vetettem mert hiszen akkora már csak 9 en voltak...aztán ahogy folytatodott a torténet a parfumokkel ,a titkáral a kastély urával.....és a parfumot ihleto szerelmével...Olvastam jo régen a Parfum c.regényt hát az is hátborzongato volt ,kerestem az osszefuggéseket de bár sok utalás volt a regénybol ez a megérzésem is elvetve..ja és a legjobb éjnek évadján kezdtem keresni a konyvet ami nem kis feladat nálam de aztán rogton le is tettem rola hogy megtaláljam és belebńézzek mert a parfumos személyiség zavaros pasi csak egy fonal a torténetben de ha nem akkor sem ugyan az !Ez a torténet más és nagyon jo is,de nagyon remélem hogy nem lesznek már ilyen jelenetek mint mikor olajal kenegette a hulla lábát és gondolom mindenét nagy élvezettel aztán meg bár azt nem láttuk de beméritette a lombikba.....aztaaaa ,a konyv sem piskota de ez a 14 rész utolso filmkockái tultettek mindenen! Csak azért nem kukucskáltam elore mert nem akartam még félelmetesebb képeket látni és éjfél mult pár percel....mondja a kis megrémitett mama :)....De azért nagyon várom a folytatást .....
Avatar
virag1
Hozzászólások: 334
Csatlakozott: 2016. február 28. 21:30
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. január 8. 15:30

Kedves Rita !

Megnéztem,,,,,,,,,nagyon pörögnek az események. T tudtam ki de fura hogy nem figyelt a másik lányra akit most öltek meg, evégre azzal csetelt az előző részeknél valahol. Érdekes volt a szőke fiú kijelentése hogy ha fel is jelenti az erőszakolókat nem történik semmi mert mindegyik " gazdag" gyerek.
De mikor verekedni kell akkor hozzájuk áll. Az ÁLL barátságok ezt igy hívom.
Az már biztos, hogy a Parfümösökre akarta T felhívni a rendőrök figyelmét és egyben elintézni a tavalyi csapad megerőszokolóit is. ( valószinú ez volt mikor a lány előtte figyelmeztette ne térjen el az eredeti tervtől.
Amikor a titkár " engedélyt kért a professzortól " lehetett hallani ugyanaz a hang csak stílust váltott. De az unokatesók sem teljesen százasak az biztos. A Professzort játszó szinészt csak csodálni tudtam játékáért igy nem hozott izgalomba mi történik.
Nekem az volt furcsa mikor BJX és a Professzor beszélget először jól kezeli a személyiség zavaros embert de ott a szagokkal is valami baj van, mert előtte láttuk milyen jól verekszik BJX akkor nem értem miért hagyta magát folytogatni, evégre azt is kezelni tudta volna.!!!
Spoiler: mutasd
Az egyik hozzászászóló irt arról miért Han nak és BJX nek kell ezeken részt venni T miért választotta ki Őket. Nekem az az érzésem hogy,
T és csapata tudja hogy ezzel a két emberrel valami igazságtalanság történt öt évvel ezelőtt, és igy segítenek nekik. Hogy mi majd csak kiderül.

Köszi és várom az újabb folytatást szerencsére nagyon gyors vagy.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Avatar
szilagyongyi
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2016. augusztus 11. 14:05

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2018. január 8. 19:20

Drága Ritám! Köszönöm. :littlehearth: Húúú. Köszönöm a drága idődet, és a munkádat. :x
De az én gyenge szívem ezt nem bírja. Teljesen összevisszaizgultam magamat. Nem vagyok káromkodós, néha vezetés közben csúszik ki levezetőnek egy-egy szitokszó, és nagyon ritkán ha thrillert nézek, már ha merek.
Agatha Christie valahogy már az erdőben ott dobolt az ceruzájával a fejemben, aztán a kastélyajtó kinyílt, és mindjárt tolakodott a tíz kicsi négerkéje, még ha kilencen maradtak is. Ahogy beléptek, elmosódott az érzet, -a középkori várbörtönőr pók mondta, hogy gyere a házamba- de rögvest vissza is szivárgott a vacsoraasztal kilenc székével. Szerettem ezt a hangulatot, de vége. Figyelmeztettél, szavunk nem lehet, innentől jön kőkemény, jön az őrület, megyünk bele a rettenetbe. x_x
Spoiler: mutasd
Az erdőben az erőszakolós jelenet -nem tudok jobbat rá- pofánverés volt. A rendező most mutatott valami tudományt. Tisztelem érte, de felkavaró, szívszorítóan kegyetlen alak lehet. :-w Összeszorítottam az öklömet, és könnyem cseppent. Nem hiszek az önbíráskodásban, vérszomjasnak sem gondolom magamat, de ott és akkor azt akartam, hogy T végezzen azzal a három mocsokkal. Aztán. A szívem kihagyott két ütemet, mikor Jin Xi lezuhant a laborba. A tudathasadásos titkárprofesszor elképesztő volt, szájtátva néztem, a tartályban lebegő női test horrorisztikus. :-ss
Valahogy azt gyanítom, hogy a hipnózis, és a parfüm illat együtt használva a memóriafegyver. De ki az, aki használni tudja, ki a főnök? az eddig megismert karakterek közül senkire nem gyanítom. A multiplex személyiségzavarban szenvelgő örökös nyilván nem lehet, ahhoz túl örültnek tűnik.

Párocskánk óvta, védte egymást,az abszurd helyzet összeszoktatta őket, párrá lettek. A szelfis beszólás picit kisimította az arcomat.
A doki kapott másfél pontot.
Ritám kellett neked ilyen sorozatot választani. Most kaptál egy rakás követelőző nézőt, aki tűkön ülve birkózik a kíváncsiságával, meg a jó modorával, hogy ne sürgessen az újabb részekért. =)) :littlehearth: :littlehearth:
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Avatar
Anyecska
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2016. február 29. 20:53

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2018. január 8. 19:31

Kedves Rita!
Köszönöm az eddigi utolsó részek fordítását.
Kép
Gyalogos híd Nankingban a Jangce egyik ágán.
Avatar
f.ági
Hozzászólások: 1282
Csatlakozott: 2016. február 28. 19:59
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 8. 22:58

Szia Rita!

Egyenlőre csak a 11. részt tudtam megnézni, de rajta vagyok a többin is.
Nagyon birtam, mikor Dumagép rákérdezett a leendő szerelmeseinkre, hogy vannak-e kiszemeltjeik. Megállt a levegő az asztalnál. :))
Pókerarc pedig milyen bőszen jelentkezett, hogy nehogy kimaradjon a listáról. :-) Még főzni is tud! Micsoda rejtett képességek. :-)
T-nek nagyon tetszett a szájvédő maszkja.

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 5:22

B.Marika írta:Szia Rita!
A péntek esti filmezés félbe szakadt, a 10. percben megérkezett az öcsém, így csak ma tudtam újra kezdeni. Bíztam benned, hogy újabb részek lesznek, így együtt néztem a négy részt. Nagyon tetszett amit láttam, fordulatos volt, olyan dolgok történtek amire még csak nem is gondoltam. Izgalmas, jó sorozat ez nagyon!!! Úgy látom a tippem is bejött T-vel kapcsolatban.
Nagyon köszönöm a fordításokat, várom az következő részeket! :littlehearth:
%%- :flower1: :movingflower: %%- :movingflower: :flower1: %%-

Szia Marika!

Biztos nagyon örültél az öcsédnek, de nem lehetett nagyon jó 10 perc után abbahagyni a sorit,
főleg, ha épp történt valami benne.

Vissza kéne néznem, hogy mit is jósoltál T-vel kapcsolatban, ha bejött, akkor gratulálok. Ebben
a soriban könnyű félretippelni, de ez nem a mi hibánk. Az írónő csavaros eszének köszönhető.

Nagyon szívesen! Ha nem jön közbe semmi, holnap este jövök a következő kettővel!

Első találkozás a pokolban. Majd szívbajt kaptam:

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 5:28

leo-leo írta:Kedves Rita!

Köszönöm az újabb részeket. Tényleg gyorsan haladsz a fordítással, nem kell sokat várni és találgatni mi fog történni a folytatásban. Szándékosan nem nézek bele az angol feliratos részekbe, mert élvezem a magyarított szöveget!

Üdv: Leo45

Kedves Leo45! Köszönöm a dicséretet! Örülök, hogy együtt nézzük, és nem hagysz el minket!

Igyekszem, mert nem tudom, hogy nagyon rossz több napra/hétre nagy izgalmak közé ragadva
maradni.

Nagyon szívesen!

Már amikor megláttam Liu titkárt tudtam, nem akármilyen házba tértek be a versenyzők:

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 5:38

Kata58 írta:Sziasztok! Végre én is ideérek! az aktuális sori részt már megnéztem, de csak most jutok hozzá hogy írjak is. ;) :D . Azt hiszem a legnehezebb szakaszán már lassan túl is vagyunk, a 3 aberrált ürgénél nagyon várom már T. akcióját továbbra is! Sajnálom az áldozatokat, de azt hiszem, nincs is nagyon messze a valóságtól, legfeljebb a parfümök azért nem így készülnek brr.Marcsikát megértem, és mivel nagyon hátborzongató volt ez a rész, mellette egy pokoljárást és egy klassz mentőakciót is látunk..így JX megmenekül. A titkár személyiség zavara olyan fantasztikus és rémisztő volt, hogy ilyet sem tud szerintem mindenki ilyen hitelesen megformálni, vagy csak rendkívűl kevesen. ;;) szóval az alakítással le a kalappal!
az jutott eszembe, hogy nem tartom lehetetlennek, hogy a sok illat is hozzájárulhatott ennek a kialakulásához, hiszen normális énnel nem lehet ezt az életformát megélni. /nem lehet könnyű dolguk a psziho dokiknak a való életben /.
Xu dokik végre gyanút fog.
Édesek voltak kedvenceink, ahogy egymást támogatták, és a lázállapotban is álmában a lányt hívta. Innentől majd egyre több romantikát is kapunk és nagyon várom a más jellegű izgalmakat is. :D ;) .
Érdemes volt előre leselkedni, mert annyi mindenre kell figyelni, hogy így a felirattal még inkább kiderül, mennyi mindent nem vettünk észre. ;) :) Úgyhogy egyenlőre nem szaladok nagyon előre már, mert ezt a két részt, elég megemészteni. Még jó, hogy ilyennek már nem leszünk tanúi. :D

:ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Csak az aberráció és a bolondéria területén jutottunk túl a nehezén! A legnagyobb izgalmak
még hátra vannak.

Egyetértek! A Professzort megszemélyesítő színész fantasztikus volt! Nem térnek ki rá mitől kattant
be, de lehet, hogy a felesége elvesztése miatt vált ilyenné.

Én is úgy jártam, ahogy Ti is. Sok dolog nem volt tiszta, de mindenre választ kapunk... előbb vagy utóbb.

De jó, hogy időben érkezett Han Isten!

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 5:44

gyomar írta:Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a megnyugtatást.Sajnáltam volna, egyébként, ha lekellet volna mondanom.
Szép hetet kívánok.Marcsi :)

Marcsi!
A holnapi két részben záródik le a T ügy, emiatt még szóba kerül, mi is történt
Gu Rannal, és a többi lánnyal, de ezek már csak visszaemlékezések, nincs új dili.

A többi akadályt könnyen fogod venni szerintem!

Neked is szép hetet kívánok!

Han Chen, mint úttörő:

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 5:45

Marika58 írta:Kedves Rita! Hálás köszönetem az újabb két rész magyar feliratáért!

Kedves Marika! Nagyon szívesen!

%%- :-ss %%- :) %%- :D %%-
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 5:54

annamama írta:Kedves Rita Eloszor is koszonom a két uj rész feliratait ,meg is nézztem és megfogadtam most nézztem utoljára éjszaka ezt a sorit...:)...a frász tort ki az utolso képkockáktol ugy éjfél után ,hát nem semmi ez a sorozat az biztos .Mikor oda tévedtek a Kastélyhoz bár nem szigeten voltak de elso benyomásom a 10 kicsi néger volt de rogton el is vetettem mert hiszen akkora már csak 9 en voltak...aztán ahogy folytatodott a torténet a parfumokkel ,a titkáral a kastély urával.....és a parfumot ihleto szerelmével...Olvastam jo régen a Parfum c.regényt hát az is hátborzongato volt ,kerestem az osszefuggéseket de bár sok utalás volt a regénybol ez a megérzésem is elvetve..ja és a legjobb éjnek évadján kezdtem keresni a konyvet ami nem kis feladat nálam de aztán rogton le is tettem rola hogy megtaláljam és belebńézzek mert a parfumos személyiség zavaros pasi csak egy fonal a torténetben de ha nem akkor sem ugyan az !Ez a torténet más és nagyon jo is,de nagyon remélem hogy nem lesznek már ilyen jelenetek mint mikor olajal kenegette a hulla lábát és gondolom mindenét nagy élvezettel aztán meg bár azt nem láttuk de beméritette a lombikba.....aztaaaa ,a konyv sem piskota de ez a 14 rész utolso filmkockái tultettek mindenen! Csak azért nem kukucskáltam elore mert nem akartam még félelmetesebb képeket látni és éjfél mult pár percel....mondja a kis megrémitett mama :)....De azért nagyon várom a folytatást .....

Szia Anna! Nekem is eszembe jutott a Tíz kicsi néger, és már tudjuk, hogy nem véletlenül.

Jót nevettem az éjféli könyvkeresésen. Jól tetted, hogy nem folytattad! Parfümös bácsi ennyi
volt! Vége!

Nem hullát kenegetett, hanem élő lányokat. A Professzor nem bántotta őket, önként vállalták
a "parfüm-modell" szerepét, aztán kifizette őket, és hazamehettek.

Nem lesz több baromarc! A nagy izgalmak megmaradnak, de borzonganunk már nem kell.

Holnap este jövök, ha minden igaz! Addig is szép napot kívánok!

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 6:09

virag1 írta:Kedves Rita !

Megnéztem,,,,,,,,,nagyon pörögnek az események. T tudtam ki de fura hogy nem figyelt a másik lányra akit most öltek meg, evégre azzal csetelt az előző részeknél valahol. Érdekes volt a szőke fiú kijelentése hogy ha fel is jelenti az erőszakolókat nem történik semmi mert mindegyik " gazdag" gyerek.
De mikor verekedni kell akkor hozzájuk áll. Az ÁLL barátságok ezt igy hívom.
Az már biztos, hogy a Parfümösökre akarta T felhívni a rendőrök figyelmét és egyben elintézni a tavalyi csapad megerőszokolóit is. ( valószinú ez volt mikor a lány előtte figyelmeztette ne térjen el az eredeti tervtől.
Amikor a titkár " engedélyt kért a professzortól " lehetett hallani ugyanaz a hang csak stílust váltott. De az unokatesók sem teljesen százasak az biztos. A Professzort játszó szinészt csak csodálni tudtam játékáért igy nem hozott izgalomba mi történik.
Nekem az volt furcsa mikor BJX és a Professzor beszélget először jól kezeli a személyiség zavaros embert de ott a szagokkal is valami baj van, mert előtte láttuk milyen jól verekszik BJX akkor nem értem miért hagyta magát folytogatni, evégre azt is kezelni tudta volna.!!!
Spoiler: mutasd
Az egyik hozzászászóló irt arról miért Han nak és BJX nek kell ezeken részt venni T miért választotta ki Őket. Nekem az az érzésem hogy,
T és csapata tudja hogy ezzel a két emberrel valami igazságtalanság történt öt évvel ezelőtt, és igy segítenek nekik. Hogy mi majd csak kiderül.

Köszi és várom az újabb folytatást szerencsére nagyon gyors vagy.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Ez most már így marad, pörgősen!

Az összes játékos, az a lány is, akit a házban megöltek azért volt meghívva, hogy T megbüntesse
őket. T nem vele csetelt, hanem E-vel. T saját terve (megbüntetni a Gu Ran ügy szereplőit) nem
illett bele, de nagyon-nagyon nem, a FŐ TERVBE, ami az "Ő" terve. Erről többet még nem írhatok.

A szőke fiú egy gyáva féreg. Bárkit bármikor hajlandó lenne elárulni. Ide-oda sodródik, attól függően
kit tart magára nézve veszélyesnek. Mindig valaki kegyét keresi.

Igen, fel akarta hívni a parfümösökre a rendőrség figyelmét.

Én nem fedeztem fel, hogy a Prof és a Titkár hangja hasonló, úgyhogy gyanútlan voltam végig. Sokkolt
a valóság rendesen!

Szerintem Jin Xi meg is fázhatott nagyon, és a parfümök sem lehettek rá jó hatással, mert egyre
gyengébbnek látszott. Amikor a Prof fojtogatni kezdte, már tehetetlen volt az őrült erejével szemben.
Ezt csak én gondolom, nem biztos, hogy így van.

T és csapata tud JX-ről és HC-ről, ez igaz...

Nagyon szívesen! Igyekszem!

Kép
Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 9. 6:37

szilagyongyi írta:Drága Ritám! Köszönöm. :littlehearth: Húúú. Köszönöm a drága idődet, és a munkádat. :x
De az én gyenge szívem ezt nem bírja. Teljesen összevisszaizgultam magamat. Nem vagyok káromkodós, néha vezetés közben csúszik ki levezetőnek egy-egy szitokszó, és nagyon ritkán ha thrillert nézek, már ha merek.
Agatha Christie valahogy már az erdőben ott dobolt az ceruzájával a fejemben, aztán a kastélyajtó kinyílt, és mindjárt tolakodott a tíz kicsi négerkéje, még ha kilencen maradtak is. Ahogy beléptek, elmosódott az érzet, -a középkori várbörtönőr pók mondta, hogy gyere a házamba- de rögvest vissza is szivárgott a vacsoraasztal kilenc székével. Szerettem ezt a hangulatot, de vége. Figyelmeztettél, szavunk nem lehet, innentől jön kőkemény, jön az őrület, megyünk bele a rettenetbe. x_x

Kedves Györgyi! Jól szórakoztam az írásodon! Klassz olvasmány volt! Pontosan ez játszódott le bennem is,
azzal a különbséggel, hogy engemsenki nem figyelmeztetett előre. Tisztára sokkos állapotba kerültem a
megelőző "nyugis" részek után.

Én bizony itt a magam csendességében jól odamondogatok a szemeteknek. Olyankor nem vagyok úrinő!
szilagyongyi írta:
Spoiler: mutasd
Az erdőben az erőszakolós jelenet -nem tudok jobbat rá- pofánverés volt. A rendező most mutatott valami tudományt. Tisztelem érte, de felkavaró, szívszorítóan kegyetlen alak lehet. :-w Összeszorítottam az öklömet, és könnyem cseppent. Nem hiszek az önbíráskodásban, vérszomjasnak sem gondolom magamat, de ott és akkor azt akartam, hogy T végezzen azzal a három mocsokkal. Aztán. A szívem kihagyott két ütemet, mikor Jin Xi lezuhant a laborba. A tudathasadásos titkárprofesszor elképesztő volt, szájtátva néztem, a tartályban lebegő női test horrorisztikus. :-ss
Valahogy azt gyanítom, hogy a hipnózis, és a parfüm illat együtt használva a memóriafegyver. De ki az, aki használni tudja, ki a főnök? az eddig megismert karakterek közül senkire nem gyanítom. A multiplex személyiségzavarban szenvelgő örökös nyilván nem lehet, ahhoz túl örültnek tűnik.

Spoiler: mutasd
Énsem vagyok vérszomjas, de az ilyen alakokra lassú halált mérnék. Például érfiasságuktól megfosztva
vérezzenek el.

Tetszik az ötleted, mármint, hogy a parfüm illat és a hipnózis ütős párosítás lehet...

Hogy ki a Főnök? Úgy megmondanám!!! De nem lehet!!!

szilagyongyi írta:Párocskánk óvta, védte egymást,az abszurd helyzet összeszoktatta őket, párrá lettek. A szelfis beszólás picit kisimította az arcomat.
A doki kapott másfél pontot.

A párocska egyre cukisodik! Olyan jó lesz nézni őket, elmerülni a szerelmükben.
A doki kimozdult a peter shengi állapotból. Idegeskedik.

szilagyongyi írta:Ritám kellett neked ilyen sorozatot választani. Most kaptál egy rakás követelőző nézőt, aki tűkön ülve birkózik a kíváncsiságával, meg a jó modorával, hogy ne sürgessen az újabb részekért. =)) :littlehearth: :littlehearth:

Tudod, írtam, hogy a sori választott engem. Nem hagyott békén, mindig elém került. Hát ezért, hogy ilyen
jól szórakozzunk! Én is türelmetlen vagyok! Már alig várom, hogy lássátok a folytatást is. Repülnek az ujjaim
a billentyűzeten, hogy ne kelljen sokat várnotok.

Mindent nagyon szívesen! Talán holnap este jövök!

Kép
Kép
Avatar
cicus
Hozzászólások: 605
Csatlakozott: 2016. április 2. 17:41

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. január 9. 17:15

Szia Rita!

Látom már mindenki elmondta a véleményét aki megnézte az eddigi
részeket és mivel lemaradtam,nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni ;;)
Engem is a hideg rázott és végig izgultam úgy,hogy várom a folytatást,
mert aggódom a két hősünkért,akik gyakorlatilag egyedül vannak a "sok"
aberrált és a bármire képes játszótársakkal szemben,ráadásul sebesülten.
Még mindig nem leskelődtem,de egyre nehezebben bírom :ymblushing:

Szép estét Mindenkinek O:-)
Avatar
Kata58
Hozzászólások: 3968
Csatlakozott: 2016. február 28. 16:12
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 9. 18:43

Cicus, már én sem bírtam leskelődés nélkül, de a 26.nál megálltam hogy bevárjalak benneteket...mondhatom izgalmas...izgalmas...ha dolgoznék tuti szabit vennék ki... :)) :)) :)) :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Avatar
f.ági
Hozzászólások: 1282
Csatlakozott: 2016. február 28. 19:59
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 9. 23:17

Szia Rita!

Beértelek Benneteket, bár úgy fáj a fejem a migréntől, majd szétmegy.
Hát ha lottóznék, most ötösöm lenne?
T-nek jellegzetes szép nőies keze volt az előzőekben, és jellegzetes szája, meg hosszú haja. Nagyon gyanús volt amikor leengedett hajjal láttam. Jól tippelek?
Az inas - professzor pszichopata valami fantasztikusan játszotta a szerepét.
A kastély pedig amikor először megláttam, totál Notre dame-s volt, meg kisérteties. Összességében egyáltalán nem barátságos.
Ki is vágta el a lány nyakát? Izgis nagyon.
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 10. 5:46

Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm az eddigi utolsó részek fordítását.
Gyalogos híd Nankingban a Jangce egyik ágán.

Kedves Anyecska! Lemaradtam a válaszadással, de van igazolásom: ezerrel fordítottam.

Nagyon szívesen! Azonnal teszem ki a következőket! Az a híd gyönyörű, mindig megcsodálom
a vágóképen.
(Miután betetted a linket, ki kellett volna jelölni, és megnyomni a felső sorban az "Img"-t.)

A mai részekben megismerhetjük T történetét:

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 10. 5:52

cicus írta:Szia Rita!

Látom már mindenki elmondta a véleményét aki megnézte az eddigi
részeket és mivel lemaradtam,nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni ;;)
Engem is a hideg rázott és végig izgultam úgy,hogy várom a folytatást,
mert aggódom a két hősünkért,akik gyakorlatilag egyedül vannak a "sok"
aberrált és a bármire képes játszótársakkal szemben,ráadásul sebesülten.
Még mindig nem leskelődtem,de egyre nehezebben bírom :ymblushing:
Szép estét Mindenkinek O:-)

Szia Cicus! A mai két résszel vége a kreténségnek, maradnak a puszta izgalmak, és az aggódás
a két galambocskáért - mert hogy ez végig megmarad!

Nagyon szívesen! Azonnal lehet jönni az újabbakért!

Szegény Professzorért is lehet még egy utolsót izgulni:

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 10. 6:04

f.ági írta:Szia Rita!

Beértelek Benneteket, bár úgy fáj a fejem a migréntől, majd szétmegy.
Hát ha lottóznék, most ötösöm lenne?
T-nek jellegzetes szép nőies keze volt az előzőekben, és jellegzetes szája, meg hosszú haja. Nagyon gyanús volt amikor leengedett hajjal láttam. Jól tippelek?
Az inas - professzor pszichopata valami fantasztikusan játszotta a szerepét.
A kastély pedig amikor először megláttam, totál Notre dame-s volt, meg kisérteties. Összességében egyáltalán nem barátságos.
Ki is vágta el a lány nyakát? Izgis nagyon.

Szia Ági!
T egy helyes arcú színész lenne, ha nem csúfították volna el azzal a hülye parókával. A bohóc/bűvészre
is szörnyűt adtak. A kínaiak nem jók parókakészítésben, lásd. Mosheng rövid haja a My Sunshine-ban.

Én sem gondoltam semmi jóra az épület láttán, hát be is jött. De ma vége! Megismerjük T sztoriját,
és ezzel lezáródik a történet ezen szála... De jönnek az új kérdések! Jó lesz!

Ezt jól megkérdezted! Nem derül ki! Biztos, hogy T, de hogy hogyan, arra nem térnek ki már.

Na, megyek, kiteszem az újabb kettőt! Szép napot, és jobbulást kívánok!

Mától egy újabb titokzatos idegen bukkan fel:

Kép
Avatar
Rita
Adminisztrátor
Hozzászólások: 10445
Csatlakozott: 2016. február 25. 14:52

Re: Memory Lost (2016) (14/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 10. 6:20

Jó szórakozást kívánok a 15.-16. részhez!

Ígérem, ezzel a két epizóddal örökre leszámolunk az abnormális perverz szemétládákkal.
Maradnak a "normál" őrültek, az egyre növekvő feszültséggel, izgalommal.

Ismét lezáródik egy szakasz a sztoriban. A következő epizódokkal egy új fejezetet nyitunk
majd, ahol nagyobb szerepet kap a romantika (végre, ezt vártuk!!!), és a múlt.


Kép

Új titokzatos személy tűnik fel a színen:

Kép
Avatar
Kata58
Hozzászólások: 3968
Csatlakozott: 2016. február 28. 16:12
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Memory Lost (2016) (16/36)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 10. 6:25

Juhé! a csak be akartam kukucskálni hogy mi újság, erre kint van az újabb két rész máris lecsaptam rájuk! Ritám, ezer hála és köszönet, megyek is gyorsan megnézni...mert aztán elhalmoznak engem is a papírmunkák!
Ágicám, neked meg jobbulást, remélem van borsmenta teád, igyál sok folyadékot, egy kicsit az is segít. Lehet most jött ki rajtad a sok izgalom meg a vizsga..stb.... :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Avatar
f.ági
Hozzászólások: 1282
Csatlakozott: 2016. február 28. 19:59
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Memory Lost (2016) (16/36)

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 10. 6:27

Jajj de jó! Köszönöm a két új részt! :-)
Avatar
B.Marika
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2016. február 27. 20:55

Re: Memory Lost (2016) (16/36)

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 10. 7:15

Rita! Köszönöm a feliratokat! :flower1:
Sajnos csak délután tudom megnézni, pedig nagyon kíváncsi vagyok!
@};- %%- :flower1: %%- @};-
Avatar
Anyecska
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2016. február 29. 20:53

Re: Memory Lost (2016) (16/36)

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2018. január 10. 8:24

Kedves Rita és Mindenki!
Örülök, hogy együtt tudom nézni veletek ezt a végtelenül izgalmas és nem mindennapi történetet. Nem mertem éjszakára hagyni a kastélyos részt, majdnem rágtam a körmöm, mire végignéztem. A parfümökről – Virág1 kommentje után - „a szagokkal is valami baj van, mert előtte láttuk milyen jól verekszik BJX akkor nem értem miért hagyta magát fojtogatni, evégre azt is kezelni tudta volna.!!!” eszembe jutott egy régi történet.
A 70-es években kijutottam egy nyaralásra a Szovjetunióba, Szocsiba a barátnőmmel. Akkortájt nem sok üzlet volt arrafelé, de elénk került egy Parfüméria. Kíváncsiságból bementünk. Bent tömeg, és rengeteg, pár fajta kölni és iszonyatosan tömény szag. Nem tudom emlékszik-e itt esetleg valaki, az akkortájt nálunk is kapható „Krasznaja Moszkva” márkára? Borzalmas ütős volt. No, azzal volt tele a bolt. Szerintem még a levegőben is alkohol volt. Pár perc után menekültünk. Ugyanis ránk jött egy émelygős, szédülős, rosszulléthez közeli állapot. Kinn a levegőn magunkhoz tértünk, de szag még sokáig az orrunkban maradt.
Erre az élményre visszagondolva, nem csodálkozom, hogy BJX nem védekezett, ki tudja milyen katyvasz keringett ott is a levegőben.
Szép napot Mindenkinek!

Rita! Köszönöm az új feliratokat! Alig várom, hogy nekiülhessek a nézésüknek.
leo-leo
Hozzászólások: 118
Csatlakozott: 2016. március 9. 15:54

Re: Memory Lost (2016) (16/36)

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2018. január 10. 10:10

Köszönöm az újabb részeket! Tényleg folyamatosan tudom élvezni a sorozatot!

Üdv: Leo45

Vissza: “Kína”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég