Sziasztok Lánykák!
Köszi Paggy az aggódást, megvagyok, nincs semmi baj, csak kicsit összefutottak a dolgok és mire géphez jutottam, már el is aludtam itt a székben.
Láttam a rajzod mikor bekukkantottam, agyaltam is rajta hogy fogalmazzam meg, amit látok.
Az biztos,hogy nagyon sok terhet cipelsz a válladon és a jóból kapnak az éppen " rászorulók", de nekem úgy tünt, hogy a szép gondolataid amit szeretnél megvalósitani azok egyenlőre váratnak magukra, mert csak adsz és adsz.
Ezt tudod miből gondoltam? A kocsik kerekéből, meg a hátrafela mozgásból.
A Lumas Galériás kép is nagyon tetszik, ugyanúgy, mint a csónakos amit mutattál először ott jártadkor. Nagyon szuper a reggeli napsütéses Lizi árnyékos kép - bocsánat, ha Fruzsi az

- - a nap elvakitott

és nem jól látom a bundi szinét

-
Kobak cica hogy kelleti magát az asztalon, örült, hogy végre hazaértél.
Szerintem a mogorva szomszédnak a kártalanitáson kivül tökéletes lesz a torta. Most gonosz leszek, de az jutott eszembe, hogy ha nem örülne neki, mert látszik az arcán, akkor csak egy mozdulat és lesz miért morcosnak lennie. Jó ez most vicc, de tényleg ez jutott eszembe.

Amúgy biztos örülni fognak neki.
Nagyon jól néz ki a meggyesed!! Nekem is van egy ilyen zsiros-tejfölös tésztás receptem, szeretem is. Most sajnos nem sok meggy lesz a fán, vennem is kell, ha akarok pár üveggel lekvárt főzni. Inni szoktuk a levét reggelente, bár az érdi bőtermű még nem érik, csak a cigánymeggyen vagyunk túl, ami nálunk ciberefa
Rita, halkan jegyzem meg, de pusztán az önös szándék vezérel

, nem-e lehetne egy külön oldal a recepteknek, mert sokkal könnyebben megtalálnánk ha meg szeretnénk csinálni. A gondom az, hogy felejtek

, igy pl. ma este azon agyaltam, hogy is cisnáltam a karalábé főzeléket... Ha csak rákattintok a receptekre, akkor pedig rögtön ott lenne. Ez persze csak ötlet.
Megcsináltam a lencsefasirtot, még volt egy kis sprágám, azzal ettem. Amikor sült a tetejét úgy ahogy a normál fasirtnál szoktam, megkentem egy kis mustárral. Nem égett meg, pedig azt hittem. Finom lett, de nem birtam kettő egészet megenni belőle, mert annyira jól lakatott. Betettem a fagyóba. Kiváncsi leszek milyen lesz, ha kiveszem majd éhhalál esetén

Személy szerint szuper jókor jöttek a receptjeid, a hormonok miatt küzdöttem a kilókkal közel egy éve. Ami a kilókért felelős hormon, az nálam magas. Miért is ne lenne az, de az már pofátlanság részéről, hogy a bizonyos napokon elindul a kiló saját magától, utána meg visszajön. Ebbe fáradtam bele. Most meg élvezkedek, mert azt hiszem kifogtam rajta

Az iskolád ahol tanitasz nagyon tetszik. Nem is találkoztam még ilyen padokkal, székekkel.
Zsuzsi vöröses égalja képe nagyon tetszik!
A mostani cukkinis paprikás ételt is megcsinálom majd, lehet, hogy nem is a bulguros lesz belőle, hanem a Tied. Egyenlőre még a wrapot kellene meglesnem még egyszer, hogy hogyan készül.
GAbóci, jó volt látni Garfieldot! Az a mosdás utáni pihenéses kép, hát nagyon jóra sikeredett. Először azon gondolkoztam, hogy az az ő farka-e, mert igazán különleges pozicióban volt.

A felhős képeid nagyon tetszenek, főleg az első és az utolsó. Kiderült már mi a ribizli baja?
Andris várja már az új iskolát? Ott is lehet tagozatot választani, hogy mifelé induljon, vagy idővel fogja kiforrni magát? A második adag felhős képed ami a panelok felett mutatja azt a szép fehér felhőt, nagyon tetszik.
Kata, a felhők tudják, hogy Feléd kell menni, mert nem tudsz annyit kimozdulni és helybe mennek.
Samukát is jó volt látni!

A legújabb felhős képeiden rögtön láttam egy szellemet, egy griffmadarat és egy fülesbagolyt.

Szépek!