Olvasgatok bőszen vissza, aztán mire irnék mindent elfelejtek.
Paggy! A parlagfű allergiámra eszem a száritott, vagy nyers parlagfüvet. A bükki füvesember javaslatára. Kb. 4-5 éve volt Szegeden, beszéltem is vele a pajzsmirigyem miatt és véletlenül került szóba a parlagfű. Annyira emlékszem ahogy mondta: Na idefigyeljen, ahogy most elmondom úgy csinálja. Első héten egy kisujj körömnyit, utána középső ujj körömnyit, majd a negyedik héten egy egész levéllel egyen meg. Mindezt érje el addig, amit nem jön a parlagfű virágzás. Egész évben igya az immunerősitő utifüvet, vagy a lándzsás utifű teakeveréket ez mellé.
Igy is tettem. Azóta elfelejtem a két hónap alatt kétszer beadott szteroidos szurit, mert anélkül már nem tudtam létezni. Hapcizás van, sűrű orrváladék, nemalvás nincs. A kertben épp ma jegyezte meg anyukám, hogy látja ott vannak a parlagfüvek is.

Eddig ők hozták nekem vegyszermentesen a kertből, ha jöttek. Száritom, örlöm, hogy ki ne fogyjak belőle. Most is eszegetem már fél kávéskanálnál tartok, emelem szépen az adagot. Az utifű teával viszont leállok az allergia szezon végén, januárban viszont kezdem újra.
Sokan mosolyognak rajta, az ismerőseim nem merik kipróbálni, szedik a gyógyszert, fújják az orrsprayt. Én tudom, hogy működik,
Egy cikk, amit nemrég találtam. Biztos jó lehet, mert ugye pl az echináciát is alkoholban áztatják le....
http://humormagazin.com/hu/erdekessegek ... rgia-ellenKata! Az új telefonodban kellett alaplapot is cserélni?
Rita, nézem ismét az ódon kastélyt. Változatlanul tetszik, de hogy ott lakjak, hát nem is tudom. Nagy a belmagasság, a fűtésszámla óriási lehet.
A pláza még mindigy gyönyörű!

Kicsit játszottam még a kardvirágokkal, mert annyira szépek!Anyu csak azt sajnálta, hogy nem hozott többet, mert látta mennyire tetszik, nem tudta mekkora vázám van.

Lassan érő tipus vagyok úgy látszik. Most jutott eszembe, hogy nem reagáltam Paggy a koszorúslány ruhákra.
Mindegyik nagyon szép volt. De! A nap a menyasszonyé. Ha túlharsogja egy szin, mint pl a mély bordó, akkor a fehér szin " eltörpül " mellette. Elnyomja, mint ahogy látszik a képen is. A halvány szinek illenek szerintem a fehér ruha mellé, legyen az bármilyen, kinek mi tetszik. Ez emeli ki a a menyasszonyt magát. Más kérdés, mikor a menyasszonyi ruha szines. Persze mindez magán vélemény.
Aranyos a kis kávés csésze. nekem az oslói jobban tetszik, ha már választani lehet. Múltkor kaptam az egyik vendégemtől canadából tollat, nyakbaakszatósat.

Nagyon örültem neki. Volt, hogy ausztráliából hoztak kis plüss figurát. Nagyon szeretem hallgatni az utibeszámolókat. Álmomban sem gondolnám, hogy kapok is valamit. Vagy pl. volt, hogy egy óceánjáró hajón dolgozó magyar szerb leánytól kaptam képeslapot. Pici, de nagy dolgok ezek. Nagyon örülök pl. a tengerpartról hozott kavicsnak is

Úgyhogy Paggy megértem a " gyűjtőszenvedélyed".

Kata, ha engem felébresztenek, borzalmasan mocos tudok lenni, igy totálisan átérzem mikor az alvás idődből felriasztanak.
A telefont nem kapcsolom ki, mert bármikor jöhet munka, de hogy mindig akkor csörög, mikor épp elalszom, az már hihetetlen. Visszaaludni meg csak a férfiak jó szokása, hogy rögtön tudnak.
Gabóci, remélem meggyógyul a lábad és ki tudsz mozdulni otthonról. Mondanám, hogy az idő is jobb már,de hétfőtől megint mondja a meleget. Pedig én úgy elvagyok ezzel az idővel.